SATURDAY 



11:45 So you want to be a Game Designer?: Intro to game design 1.5 hours
 1:15 pm You have designed a game now what? Intro to Publishing 1.5 hours
 3:15 New game showcase. Kickstarter and Indie developer showcase 1.5 hours
4:45. Tabletop Games Round Table: An open Q&A from some of the industry’s top professionals.  1.5
6:15 The Match Game: Come join this audience participation game where you can win prizes. 1 hour

FRIDAY 

12:00 PM - Kristin Bauer/Beverley Elliott

  1:00 PM - Jay Acovone

  2:00 PM - Marina Sirtis

  3:00 PM - Anna Galvin

  4:00 PM - Billy West

  

Show hours

The Stars Panel's (Panel Room #1)

FRIDAY 


10:30     Becoming the Character

11:30     Nerd Trivia
12:30     Creating Monsters with Keith Rommel
1:30        Meet Elliot S! Maggin 
2:30        Cosplay 101 with Danica Rockwood and Amy Nicole
3:30       Armor Building 101  
4:30       The Devil Tree with Keith Rommel
5:30        Comic Con after hours with Clinton Hobart
6:30         Corsetry 101
     


 

10:30     Prop Building on a budget

11:30     Nerd Trivia
12:30   "You're listening to MARKWHO42 – The Doctor WHO/Scifi Radio Show”
1:30        Meet Elliot S! Maggin 
2:30        Stories of Cosplay with Danica Rockwood and Amy Nicole
3:30        Becoming a Disney Artist with Clinton Hobart
4:30        The Lurking/cursed Man with Keith Rommel

5:30       Cosplay on a dime

SATURDAY

Photo-ops

​Sunday


SUNDAY 

​Hours 10:00 am to 7:00 pm

SATURDAY 


Panel Room #3

FRIDAY 

​Hours 1:00 pm to 9:00 pm

SATURDAY 

​Hours 10:00 pm to 9:00 pm

Panel Room #2

2:00 PM - Steven Skyler

3:00 PM - Jay Acovone

4:00 PM - Noel Guliemi

5:00 PM - Marina Sirtis

SUNDAY 

11:00 AM - Billy West

12:00 PM - Kristin Bauer

  1:00 PM - Noel Gugliemi

  2:00 PM - Beverley Elliott

  3:00 PM - Marina Sirtis

  4:00 PM - Anna Galvin

  5:00 PM - Steven Skyler


SUNDAY

1145 Industry interviews: One on one interviews with the new rising stars in the board game industry.  2 hours

145 Twitch Game Night panel: Come join the crew of Twitch Game Night as they discuss how streaming is coming to board gaming. 1 hour

245 You want to be a game reviewer? How to become a game reviewer.1 hour

345 Match Game: Come join this audience participation game where you can win prizes.  1 hour

445 Just Got Played at Treasure Coast Comic con: The Just Got Played crew give a rundown of all the games showcased at Treasure Coast Comic Con 2 hours

11:00 AM - Steve Skyler

12:00 PM - Billy West  

12:30 PM - Noel Gugliemi

  1:00 PM - Kristin Bauer 

  2:00 PM - Jay Acovone

  3:00 PM - Beverley Elliott

  4:00 PM - Marina Sirtis

  5:00 PM - Anna Galvin



2:00 PM - Jay Acovone

3:00 PM - Noel Gugliemi

4:00 PM - Marina Sirtis

5:00 PM - Steven Skyler


11:00 AM - Billy West

12:00 PM - Jay Acovone

  1:00 PM - Kristin Bauer/Beverley Elliott

  2:00 PM - Noel Gugliemi

  3:00 PM - Marina Sirtis

  4:00 PM - Anna Galvin

  

Saturday

SUNDAY 

SEPTMEBER  16TH, 17TH AND 18TH 2016

PORT ST LUCIE CIVIC CENTER

9221 SE CIVIC CENTER PLACE PORT ST LUCIE FL